Algemene voorwaarden

FOSAG logo

Henk Bosch Schilderwerken is aangesloten bij de FOSAG.
Wie onderneemt in de schilders-, afwerkings-, metaalconserverings- en glaszetbranche (met of zonder personeel) kan niet buiten actuele informatie. Ook moet goed advies op afroep beschikbaar zijn. FOSAG kent niet alleen de branche door en door, maar is de branche. De vereniging wordt volledig gedragen door de leden, die allen zelf branchegenoot en ondernemer zijn. Een betere garantie voor een effectieve belangenbehartiging, zowel individueel als collectief, is er niet.

FOSAG heet voluit de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Bij het 100-jarig bestaan is het predikaat Koninklijk aan de vereniging FOSAG toegekend, die intussen al meer dan 125 jaar bestaat. Tegenwoordig staat FOSAG voor Ondernemersvereniging schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Als ondernemersvereniging vertegenwoordigt FOSAG 80% van de branche, gerekend naar het totale omzetvolume van de lidbedrijven en is landelijk actief via sectorverenigingen, regionale- en plaatselijke afdelingen. Het secretariaat is te Waddinxveen gevestigd.

Aangezien Henk Bosch Schilderwerken aangesloten is bij de FOSAG, gelden ook de algemene voorwaarden zoals deze door de FOSAG zijn opgesteld.

Algemene voorwaarden consumenten.pdf
Alg_V...9_06.pdf 71 kb .pdf


Algemene voorwaarden zakelijk.pdf
Alg_V...9_06.pdf 84 kb .pdf