Kleuradvisering

Het kiezen van de juiste kleur of kleurencombinaties is niet altijd eenvoudig. Het is veelal een kwestie van persoonlijke smaak en daarover valt nu eenmaal niet te twisten. Lelijke kleuren bestaan dus niet. Lelijke combinaties wel en lelijke toepassingen ook. Of een kleur geschikt is, hangt ook af van de directe omgeving. De perfecte kleurencombinatie is dus in iedere situatie verschillend.

Kleuren zijn sfeermakers. Ze kunnen de stemming in een ruimte bepalen. Kleuren laten een gebouw warm lijken of juist koud, gezellig of juist zakelijk. Maar kleuren kunnen een ruimte ook groter of kleiner laten lijken. Bovendien kan de kleur waarin een ruimte is geschilderd rustgevend werken, maar ook activerend. Kleuren maken de ruimte.

Het is de kunst om kleurgebruik in evenwicht te krijgen, zonder dat het eentonig wordt. Persoonlijke smaak speelt dus een rol, maar ook de omgeving en de beoogde uitstraling. Of het nu gaat om de buitenkant van een woning of om het interieur, Henk Bosch Schildersbedrijf biedt u altijd een passend kleuradvies. Samen met u.