Wandafwerking

Kleren maken de man. Eigenlijk geldt dat ook voor uw woning of bedrijfspand. De buitenkant is uiteraard belangrijk, maar ook de binnenkant is medebepalend voor de uitstraling van het gebouw. Die binnenkant is dus belangrijk. De mensen die erin wonen of werken moeten zich er prettig voelen. En bezoekers moeten zich er snel op hun gemak voelen.

Er zijn allerlei mogelijkheden om de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand een ander aanzien te geven. De muur verven met ‘gewone muurverf’ is vanzelfsprekend een optie. Maar tegenwoordig zijn er ook allerlei bijzondere muurverfsoorten, zoals kwartshoudende muurverf, metallic muurverf of transparante muurverf met zelfs decoratieve highlights zoals zilveren glitters. Glasweefselbehang is ook een populaire optie om wanden fraai af te werken.

Glasweefselbehang

Glasweefsel is namelijk niet alleen mooi, maar ook uiterst duurzaam, hygiënisch en brandvertragend. Die eigenschappen zorgen ervoor dat glasweefselbehang bij uitstek geschikt is voor muren van intensief gebruikte ruimtes, zoals in hotels, ziekenhuizen, scholen en kantoren. Maar ook in woningen wordt deze vorm van wandafwerking steeds vaker toegepast.

Hoe populairder iets wordt, des te meer variaties komen er op de markt. Dat geldt niet in de laatste plaats voor glasweefselbehang. Bij Henk Bosch Schildersbedrijf heeft u de keuze uit vele tientallen glasweefseldessins uit de Sigma Wanddecoratie Systeem catalogus. Daarbij kunt u kiezen uit  negen verschillende kleurgroepen en vijf verschillende afwerklagen. Van mat en glans tot metallic en meerkleurig. Voor elk wat wils dus!


glasvlies-behang-met-ruit-motief-detail  glasvliesbehang-detail-latex-afwerking-visgraat  glasvliesbehang-detail-standaard-blok-structuur-fijn  glasweefselbehang-detail-zig-zag-motief
Enkele voorbeelden van glasvliesbehang en glasweefsel behang (met latex).