Schilderwerk

Zo op het oog lijkt schilderwerk soms zo eenvoudig. Maar als het goed en verantwoord moet gebeuren, dan komt er vaak meer bij kijken dan u denkt. Want schilderen is een ambachtelijk vak. Een vak waarbij gevestigde tradities en moderne technieken samengaan. Een vak waarbij de nodige ervaring kan zorgen voor een optimaal resultaat.

Ervaring

Henk Bosch Schildersbedrijf kan vertrouwen op bijna dertig jaar professionele ervaring. Daardoor kunnen wij goed bepalen wat er wél en niét moet gebeuren. Om te bepalen welke verf het meest geschikt is, kijken we bijvoorbeeld goed naar de soort ondergrond en de kwaliteit ervan. Die beslissing nemen we niet alleen, maar vanzelfsprekend samen met u. U bepaalt wat u wilt, wij voorzien u graag van professioneel advies.

Passie

Goed schilderwerk is ons werk. Onze passie zo u wilt. We gaan niet over één nacht ijs, maar bekijken stap voor stap wat er precies moet gebeuren. Het is mooi werk, maar ook precies werk. Uw pand knapt er weer van op, zodat u er weer met tevredenheid naar kunt kijken. En als u tevreden bent, dan zijn wij het ook. Dat betekent dat de verfpot pas dicht gaat als alles wat we hebben afgesproken is uitgevoerd.

Binnen en buiten

U kunt bij Henk Bosch Schildersbedrijf terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Of het nu gaat om onderhoudswerk of om nieuwbouw, wij draaien onze hand er graag voor om! Ook voor aanverwante werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.